GUDS HELANDE

Jag var mellan 2 och 3 år när det hände. 


Min adopterade syster var 5 år äldre och jag fick vara ute med henne och min biologiska bror som var 2,5 år äldre än mej utan mina föräldrar var i närheten.


Jag minns inte hur det gick till men jag minns när jag låg naken i ett mörkt rum och ett stark ljus kom ner på mej och det var som starka händer höll mej på axlarna.


Min mamma ville prata om det men när hon berättade nåt så sa hon det i tredje person om den hon skulle berätta om men det var bara när hon berättade om mej då jag blev utsatt för många övergrepp i barndomen.


Hon berättade om hur min syster kom in med min mössa ( sa det som det var någon annans mössa ) och att min syster sa att flickan ( jag ) hade blivit överkörd och dödad.


Ibland berättade min mamma om att jag skulle ha varit död om jag inte hade kommit en dag försent.


Oftast när hon berättade om olyckan brukade jag fråga henne om varför hon häll mej så hårt och vad ljuset var för nåt.


Hon svarade alltid, det där kan du inte komma ihåg för du var så liten men jag minns fragment i bårhuset.


Ibland ljög hon och sa att jag hade fätts utan tårkanaler och opererats men hon sparade alla mina läkarbesök i en låda som jag fortfarande har och det står inget om nån operation av mina ögon, istället nu som äldre och tunnare hud ser jag ärr jag inte haft förrut och när Läkarna säjer att min kropp är annorlunda på insidan än normalt blir jag inte shockad för jag vet att det kommer ifrån olyckan. 


Min adopterade syster hatade mej från första stund hon hörde talas om mej, att hon skulle få ett syskon och som sen var en sät liten flicka för hon var aldrig söt utan såg ut som en pojke med rakt tunt hår som mamma hade det som kortklippt då det var så rakt och tunt.


Man visste att hon hade knuffat ut mej framför en lastbil för min mamma skrattade alltid och sa att min syster hade legat inne för avundsjuka. Det var tråkigt att de inte förstod att det var allvarligt och farligt för mej obehandlat.