HYPNOS

VAD ÄR HYPNOS ?


Ett transtillstånd kan uppstå med hjälp av en terapeut/hypnotisör som genom verbal upprepning av mentala bilder leder dig bort från ditt normala vakna tillstånd. Under hypnos känner du dig ofta behagligt avslappnad.


Innan själva hypnos-sessionen startar, frågar hypnotisören/terapeuten dig vad du önskar behandla eller ändra genom hypnos. För min egen del ville jag veta vem som besökte mej på nätterna i drömmar och syner.


Härnäst förklarar han/hon vad som kommer att hända under själva hypnosen. Därefter ska du lägga dig till rätta på en mjuk säng eller brits, medan hypnotisören/terapeuten med en lugn och behaglig röst beskriver bilder eller sitationer som får dig att slappna av, känna dig säker och bekväm.


Dan, min hypnositör började med att låta mej göra klassisk avslappning där man går från fötter till huvud och spänner och slappnar av medvetet.


I nästa steg var det att gå in i en gång ( mentalt ) sen kom jag till ett bord med en bok på där jag skrev in vad jag ville veta ( Dan visste att jag ville veta om de där besökarna i natten ) boken skulle ligga öppen när jag gick till en spiraltrappa och gick ner i den.


nere i botten så gick jag ut ( mentalt ) i en vacker park och satte mej på en bänk för att vänta. När jag satt på bänken beskrev Dan hur det såg ut med en bäck som porlade och fåglar som sjöng men andra gången såg jag själv hur parken såg ut och det var olika varje gång och var ihop-kopplad med vad som skulle hända.


Jag blev friare och friare från Dan när jag hade gått i spiraltrappan så sista gången jag gick in i parken ville jag inte gå ut därifrån och jag hörde ropade på mej i rädsla så jag slutade för att jag var rädd att inte komma tillbaka till vår hemska värld.


Hypnosen slutar med att man går tillbaka på samma sätt som man kom och sen suddar man bort i boken vad man hade skrivit men jag suddade inte bort nåt för det fanns inget skrivet i boken.


Det är lite obehagligt innan man har gjort avslappningen och för mej var det en punkt som kittlade på näsan varje gång men jag kunde inte klia då kroppen var helt avslappnad men innan jag kom till boken så hade kittlingen gått bort. Jag tror att GUD skapade kittlingen för mej att veta när jag passerade gränsen för mitt vaknande jag och när jag gick in i den andra världen.

 

Lyssna på när jag träffar den Heliga Anden och går in i 2 olika dörrar. 

När dessa andar möter oss så sätter de på sej kroppar så vi skall se dom och inte bli rädda men eftersom jag gick upp i himlen så kunde det vara vilket som ... bara anden och en kropp.


Jag säjer att människorna i himlen sjöng av glädje men i min PODCAST har en liten flicka kommit 2 gånger och berättat att det är deras hjärtan som sjunger av glädje.